Куди зараз радите інвестувати???

Куди зараз радите інвестувати???

День добрий.
Колеги, завдяки продажу невеличкої компанії отримав кілька десятків тисяч доларів. Думаю, як далі запустити гроші в "життя". Хто з Вас зараз вкладає у фондовий ринок? Чи є резон зараз інвестувати у нього?

Фондовый рынок Украины просел очень сильно - это хорошая возможность купить дешевые акции.

По инв. фондам ничего не могу сказать. Не знаю. Но одно знаю точно - самые выгодные инвестиции в саморазвитие. :)

Знаю, що деякі фонди зараз показують непогану динаміку і уже змогли досягти докризових рівнів. Вирішувати Вам...

18 ноября в 18:30 в КМБШ состоится заседание "Инвестиционного Клуба". Выступит Евген Пенцак, он только что вернулся из длительной коммандировки в США. Одной из основных тем как раз и будет целесообразность инвестирования в украинский фондовый рынок. Подробнее см. на http://finartcapital.com/zasedaniyecluba2.html 

Можу порадити інвестувати в акції новостворюваних компаній фінансового ринку. Звісно, лише за умови, що будете впевнені у реальності здійснення цих бізнес-проектів.

Думаю варто інвестувати в більшь земні проекти , компанії що активно розвиваються в напрямку джерел енергії, Зараз на заході України є декілька компаній що розвивають проекти гідроенергетики але їх немає на фондовому ринку і найближчим часом не буде. А що стосується фондів що  зараз показують непогану динаміку і уже змогли досягти докризових рівнів, то як на мене в лютому 2010р. вони будуть знову там де опинилися на початку 2009 року.  Іде друга хвиля , першим дзвіночком якої є Абу-Дабі, ось побачете.

Цікаві поради... Особливо з фінансового клубу. Так і чується: приходьте і приносьте свої грошики, ми знаємо де їх зарити, щоб виросли куртки для татечка Карло. Тай питання цікаве: куди радите інвестувати? Звучить як: що зараз радите вдягати? Інвестування це не дія, а процес. Сьогодні треба робити одне, а завтра зовсім інше. Якщо людина не знає, що робити, хай шукає професійних порадників і не шкодує грошей. Тому що це мають бути саме професіонали, тобто за гроші. І це мають бути саме порадники, а не збирачі грошей у власні фонди. Якщо ж людина вирішила зекономити на сплаті за поради і діяти самостійно, то не треба і питання ставити. Бо це не вибір сауни, або пива. Що кому із друзів сподобалося. Тут думати треба, або знайти того, хто думатиме за тебе.

Радив би інвестувати в створення новой невеличкої компанії :)

Власне, свій бізнес - тип паче, що є досвід.

Інвестиціі в фондовий ринок в Україні дуже вже нагадують гру в рулетку на чорне та біле.

====

Магазин - детские товары в Киеве

10,9% прибыли принес своим инвесторам фонд «Финарт Первый» за январь 2010 года, превысив на 3,7% доходность украинского фондового рынка (индекс ПФТС за этот период вырос на 7,2% ). Этого удалось достичь во многом благодаря профессиональной работе управляющих фонда, вовремя принявших удачные инвестиционные решения:

Это позволило занять фонду первое место по доходности среди украинских интервальных фондов. В рейтинге приняло участие 25 фондов. При этом лучший фонд (Финарт Первый) показал доходность +10,9%, а худший убыток -10,23% (Tiger Orange) ....

P.S. Как один из возможных вариантов.